Ky takim u zhvillua per menaxhimin nderkufitar rajonal per te tre vendet Maqedoni-Shqiperi-Kosove.Rendesia e ketij projekti si faze e pare eshte ngritja e strukturave ne nivel vendor per arsye te njohjes me mire  te zonave.Kjo faze pritet te perfundoje ne Korrik te 2018 per shkak te kapaciteteve.Strukturat do te trajnohen dhe formohen per fazen e dyte te projektit qe do te mbeshteten nga GIZ.

E rendesishme eshte dhe pjesemarrja e bizneseve per te miren e vendit, per promovimin e zonave te te  tre vendeve, per potencialet

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).