#NëDetyrë Krah Nevojtarëve!🙌

 

Ndalesa e radhës në Njësinë Administrative #Zall Dardhë në mbështetje të familje më në vështirësi gjatë këtyre ditëve aspak të lehta.📦

  Faleminderit kompanisë #EUROSIG për bashkëpunim dhe kontributin me #35 pako ushqimore dhe detergjentë për këta banorë! 🙏 Me partnerë e bashkëpunëtorë solidarë sfidat si kjo bëhen më të lehta! 🙏 JU lutem qëndroni të qetë e të sigurtë në 🏡, sepse nuk do të lëmë askënd vetëm!🙏🤗 B A SH K Ë ! 👐🇦🇱

🏞Pranë komunitetit në Lurën e largët, por të bukur!🏕

Vijojmë punën tonë të përditshme duke ndihmuar në të gjithë njësitë administrative familjet me ndihmë ekonomike dhe pa asnjë të ardhur tjetër, pensionistët/të moshuar të vetmuar dhe të gjithë kategoritë e tjera vulnerabël.🙌 Ekipi i Njësisë Administrative Lurë ndau sot #30 paketa ushqimore dhe higjienike për më nevojtarët e kësaj zone.📦 Po sot #22 pensionistë të vetmuar të Bashkisë Dibër morën shërbimin e duhur nga patronazhistët për nevojat e tyre jetike.👴👵 Puna vazhdon...🤗🙌

Në Krye të detyrës!

Asgjë nuk na ndalon në misionin tonë humanitar, madje as dëbora e dendur e ditës së sotme!🙌 👉Ekipet e Njësisë Administrative Selishtë trokitën në dyert e 35 familjeve më në nevojë të kësaj njësie, edhe pse mes vështirësive të mëdha për shkak të motit.🌨👏
Për Ju do të sfidojmë çdo vështirësi, mjafton që të dalim të fituar nga beteja me #COVID-19! 👐 Puna vazhdon... #qëndroninështëpi🏠 #1Prill🌨 🤜#COVID-19🤛
Fusha Sportit

Peshkopia

LURA

Bulevardi Elez Isufi

Nga bulevardi Elez Isufi, Peshkopia ka marrë emrin me të cilin njihet si Qyteti i Blirit. 

Qyteti

No posts