ALCDF ne bashkepunim me Bashkine Diber dhe Drejtorine e Bujqesise Ne Diber organizojne, Festen e te Vjelave, “Panairi i produkteve tipike dibrane”, ne kuader te projektit Dibra: Turizem dhe Tradite (D2T) financuar nga USAID dhe Ambasada Suedeze. Prodhuesit e molleve, frutave te tjera, grupet e prodhuesve te arroreve, dhe prodhimeve te dyta te pyllit, grupet prodhuse te grave me jufkat, perimet, gatime tradicionale, dhe agro-perpunuesit e bulmetit, pijeve dhe lengut te frutave, do jene ne Panair. Vizitoret jane te ftuar te shijojne dhe blejne prodhimet me te mirat te vjeshtes dibrane. Jeni te mirepritur, me date 7 tetor, ne bulevardin “Elez Isufi” ne Peshkopi.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).